سرگرم شدن با آی پد، کار کردن با آی پد

آی پد

مایکل گراتنبرگ / استراتژیست حوزه تکنولوژی

استیو جابز هنگام رونمایی از آی پد، آن را دستگاهی میان لپ تاپ ها و موبایل ها معرفی کرد و من را به شدت تحت تاثیر قرار داد، چرا که در لحظه های فراوانی از زندگی ام، موبایل ها زیادی کوچک اند و لپ تاپ ها زیادی بزرگ و سنگین. اگر چه بدون شک آی پد قرار نیست به زودی جایگزین موبایلم شود، یک سوال مهم برایم به وجود آمده: آیا آی پد می تواند در موقع لزوم جایگزین لپ تاپ من شود و همان طور که وسیله برای مصرف محتواست، به عنوان ابزار تولید محتوا هم به کار رود؟

چند هفته پیش از تولد آی پد، من عمدا لپ تاپم را در خانه جا گذاشتم و به یک سفر یک هفته ای سنگین کاری رفتم. در آن روزها مجبور بودم با ۳ موبایلی که برده بودم – و آیفون هم جزء آنها بود – به کارهایم برسم. خب… تجربه جالبی نبود. حالا می گویم چرا، و خواهم گفت که آیا آی پد می تواند مشکلات ما را حل کند یا نه.

نوشتن و ویرایش

با اکثر اسمارت فون ها می توان ایمیل زد، اما من در این سفر کاملا متوجه شدم که این وسایل فقط به درد ارزیابی ایمیل ها می خورند نه بیشتر. یعنی اینکه ببینید چه ایمیل مهمی برای تان آمده و اگر نیاز به پاسخی ضروری کوتاهی دارد آن را بنویسید. در موبایل نمی توان به ایمیل ها پاسخ طولانی داد. (یا دست کم من نمی توانم.) من برای امتحان در خانه یا محل کار چند روز فقط از برنامه ایمیل آی پد استفاده کردم و برای نوشتن و ویرایش متن ها و مقاله هایم هم فقط با iWork کار کردم. باید بگویم صفحه نمایش بزرگ آی پد واقعا نوع کار کردن من را تغییر داده است. من شگفت زده شدم وقتی دیدم می توانم توی اتوبوس یا روی کاناپه ایمیل ها را به راحتی بخوانم و پاسخ های طولانی به آنها بدهم. به علاوه صفحه نمایش بزرگ برای من به معنای بهتر خواندن و بهتر ویرایش کردن فایل های متنی بود. کیبرد مجازی آی پد برای ویرایش و جمع و جور کردن مطالب قابل قبول است، اما هنگام نوشتن متون بلند، کار با کیبورد بلوتوث برای من موثرتر و آسان تر بود. نتیجه؟ به کمک کیبرد مجازی آی پد می توان حتی یادداشت های بلند نوشت و آنها را ویرایش کرد؛ اما من اگر بخواهم پشت میزم به کمک آی پد چیز بنویسم از کیبرد بلوتوث آن استفاده می کنم.

نمودار، جدول، عدد و رقم

من هیچ وقت به خودم حتی زحمتش را نداده ام که با موبایلم نمودار و جدول طراحی کنم، و حالا صفحه نمایش بزرگ آی پد به داد واقعا من می رسد. هنگام تبدیل فایل های Excel به iWork هیچ مشکلی نداشتم و موقع ساخت یک نمودار حتی به صفحه کلید بلوتوث هم احتیاج پیدا نکردم. البته نمی شد بدون وصل شدن به اینترنت، فایل را به Excel تبدیل کرد. به علاوه با iWork می توان تقریبا همان کارهای پاور پوینت را هم انجام داد – در مقیاسی ساده تر – و به معرفی و نمایش چیزها پرداخت؛ اما من هنوز آن را روی پرده عظیم یک سالن گردهمایی امتحان نکرده ام.  .نتیجه؟ من نمی خواهم در آی پد نمودارها و جدول اطلاعات ریز ۵ سال حقوق ماهیانه کارمندان شرکتم را بسازم، اما حتی همین فایل های پر جزئیات سنگین را می توان در آی پد به راحتی خواند و ویرایش کرد.

عمر باتری

این گزینه شاید به تولید محتوا مربوط نباشد، اما یکی از مهم ترین چالش های استفاده از موبایل به جای لپ تاپ، عمر باتری آن است. هیچ موبایلی – حتی آیفون – نمی تواند کار اضافی با ایمیل و اینترنت و نوشتن را تحمل کند. اما عمر باتری آی پد معرکه است. من ده ساعت پشت هم با آی پد کار نکرده ام و نمی توانم با اطمینان بگویم که دوام می آورد، اما عمر باطری آی پد حتی از بهترین لپ تاپ های من بهتر بوده است.

نتیجه گیری

برداشت اولیه من این است که از آی پد واقعا می توان به عنوان ابزار تولید محتوا استفاده کرد. برای ویرایش عکس هم برنامه های ارزان قیمتی وجود دارند که به کمک شان می توان کارهای تقریبا پیچیده ای انجام داد.

احتمالا در سفرهای طولانی، لپ تاپم را همراه خواهم برد، اما لپ تاپ فقط در هتل خواهد ماند و با آی پد بیرون خواهم رفت. در سفرهایی که کمتر از یک هفته طول می کشد بدون شک فقط آی پد را همراه خواهم برد و لپ تاپ در خانه خواهد ماند. می گویند آی پد مثل یک آیفون بزرگ است، اما آی پد بیشتر به یک کامپیوتر شبیه است تا موبایل. نتیجه اینکه آی پد بدون شک چارچوبی برای نسل بعدی کامپیوترها به وجود آورده است. و این از همه مهم تر است.

پست مرتبطی وجود ندارد

نوشته شده توسط

کاوه در مجموع 4 مطلب نوشته است.

۱۷ دیدگاه برای “سرگرم شدن با آی پد، کار کردن با آی پد”

  1. mojtaba.f
    ۱۴٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۲:۰۶ ب.ظ #

    aya mitavan az sari charger haye digar gooshia vase charge ipode touch estefade kard?moshkeli ba vojod nemiad?
    masalan ba chargere vivaz ya glx(gooshiaye irani)

    [پاسخ]

  2. نوید گوران
    ۱۵٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۱۲:۴۶ ق.ظ #

    فکر نمی کنم اصلا اینها به آی پاد بخورن ! اگر هم بخورن بهتره که این کار رو انجام ندین !

    [پاسخ]

  3. نیما
    ۱۶٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۳:۵۵ ب.ظ #

    توی جعبه ی آیپاد یه چیزیه روش نوشته به خاکستری ۱۶ و خودش سفیده ( ببخشید ولی شبیه کاسه توالته!) این چیه و استفادش چیه؟!؟؟

    [پاسخ]

  4. نیما
    ۱۶٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۱۰:۱۷ ب.ظ #

    جواب نمیدید!!!!!!؟؟؟؟

    [پاسخ]

  5. نوید گوران
    ۱۷٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۸:۱۵ ق.ظ #

    این برای آی پاد داک هست. یعنی وقتی پایه ی آی پاد رو بخرین این داخلش قرار می گیره و آی پاد رو روی این می گذارن !

    [پاسخ]

  6. rasoolsystem
    ۱۷٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۱:۵۲ ب.ظ #

    rasti tavalode Applestan mobarak !
    albate ba kami takhir !

    [پاسخ]

  7. نیما
    ۱۷٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۲:۵۶ ب.ظ #

    چند ساله شد؟؟!!

    [پاسخ]

  8. نیما
    ۱۷٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۳:۱۶ ب.ظ #

    میتونید یه لینک پر سرعت و یا قابل Resume (مثله mediafire) برا این فایل بزارید:
    (Oxford Deluxe (ODE & OTE powered by UniDict حدوده ۲۱۰ مگ و ورژن ۲٫۲!…
    اینو تو سایتهای زیر هم دیدم:
    ۱٫ http://iphonecake.com/appcake/en
    2. /http://apptrackr.org
    که یا (چی چی تر) بود و یا سرعت دانلودش خیلی پایین بود!!!

    [پاسخ]

  9. نوید گوران
    ۱۷٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۳:۲۸ ب.ظ #

    ممنون… ۱ ساله شده !
    این لینک رو زود استفاده کنید :
    http://s85.eu.rapidbaz.com/get/_napF/Oxford.Deluxe.ODE.And.OTE.With.Audio.v2.2.iPhone.iPod.Touch-COREPDA.ipa

    [پاسخ]

  10. نیما
    ۱۷٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۱۰:۴۴ ب.ظ #

    آیفون ۴ هم که اومد!…مقاله و عکس هاشو نمیزارید؟!؟
    آیفون OS4 کی میتونیم بگیریم…و هک شده؟
    قیمت آیفون ۴ و ۳Gs چقدر میشه!؟ تو ایران…….

    [پاسخ]

  11. نوید گوران
    ۱۷٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۱۱:۰۷ ب.ظ #

    بله معرفی شد…
    تصاویر و معرفیش رو به زودی خواهیم گذاشت…
    اینطوری که گفتن ۲۴ ژوئن احتمالا تا ۱۰ روز بعدش ایران باشه اما اینکه Jailbreak و Unlock شده باشه رو باید صبر کنیم !
    قیمت هم نباید فرقی با ۳GS داشته باشه البته بعد از اینکه زیاد شد تو بازار…

    [پاسخ]

  12. نوید گوران
    ۱۷٫ خرداد, ۱۳۸۹ در ۱۱:۰۷ ب.ظ #

    البته منظورم قیمت ۳GS در حال حاضر بود…

    [پاسخ]

  13. Ehsan
    ۰۳٫ مهر, ۱۳۹۰ در ۹:۲۵ ب.ظ #

    Salam
    Man ye a pad 2 daram.
    Moshkeli ke daram ineke ye seri az saitharo ke mikhad baz kone,ya download mikhad bokone ,ya ..
    Mige cannot connect to iTunes store.
    Kasi mitone komakam kone?
    Merc. 

    [پاسخ]

  14. علی رضا
    ۱۴٫ مهر, ۱۳۹۰ در ۲:۳۳ ب.ظ #

    دمت گرم به حرفای اینا هم گوش نکن واقعا آی پد معرکه است اما نمی توانیم هم فیلم ببینیم هم توی اینترنت بریم ولی واقعا معرکه هست
    البته لب تاب هم چیز هایی دارد که آی پد ندارد اما بستگی دارد لب تاب شما چی باشد من یک n82 هم دارم من عاشق دوربینشم من گوشیم رو حتی با ایفون عوض نمی کنم الان حتما می گی گوشیه بدرد نخور داره که سیمبیان ۱۰۰ تا گوشی لمسی هم جلوش کم می یارن الان دسته ۲ ان۸۲ ۱۸۰ هزار تومان هست وان ۹۶ ۲۰۰ هزار تومان اونم فقط بخواتر قابش که ۲۰ هزار تومان هست والله جی پی اس باحالی داره اگه به وبم اومدی در مورد ان ۸۲ هم چیز هایی بنویس ای پد جدید اومده دوربین داره فکر کنم ۵ مگاپیکسل باشه

    [پاسخ]

  15. ...
    ۱۲٫ آبان, ۱۳۹۰ در ۱۰:۲۰ ب.ظ #

    سلام ! من ipad دارم ! با itunes یه سری آهنگ توش ریختم ، اما بعضیا شون رو نمیخوام ! چجوری میتونم پاکشون کنم ؟؟؟؟ هرجاییشو گشتم نتونستم گزینه ی delete رو پیدا کنم ! ممنون میشم کمکم کنید !

    [پاسخ]

  16. کوروش
    ۰۳٫ دی, ۱۳۹۰ در ۲:۴۹ ب.ظ #

    من هرچی می خوام آهنگ رو آیپد۲ام بریزم نمیتوانم با آیتونز هم رفتم اما نشد چیکار کنم؟

    [پاسخ]

بازتاب ها

  1. سرگرم شدن با آی پد، کار کردن با آی پد | پی سی پارسی - ۳۱٫ خرداد, ۱۳۸۹

    [...] منبع [...]

دیدگاه خود را بگذارید

نام : (ضروری)

پست الکترونیکی : (ضروری)

وبسایت :