غیر فعال کردن امکان نمایش خودکار ویدیو بر روی شبکه‌های اجتماعی؛

اگر از سرویس‌های اینترنت نامحدود بر روی هوشمندهای دیجیتال خود استفاده نمی‌کنید، بهتر است تا جای ممکن با ترفندهای موجود برای صرفه‌جویی در مصرف اینترنت آشنا باشید و از هر راهکاری برای صرفه‌جویی در حجم ترافیک مصرفی خود بهره بگیرید.

یکی از این ترفندها که بیش‌تر به کار آن دسته از مخاطبانی خواهد آمد که زیاد در شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک وقت صرف می‌کنند، مدیریت بهینه‌ی ترافیک مصرفی اینترنت سیم‌کارت دستگاه از طریق غیر فعال کردن قابلیت نمایش خودکار ویدیوها بر روی این شبکه‌ی اجتماعی است.

امروزه هر چه سرعت اتصالات اینترنتی افزایش پیدا می‌کند و کیفیت ویدیوهای ثبت شده با هوشمندهای همراه بیش‌تر می‌شود، تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری ویدیوهای بلند و کوتاه بر روی شبکه‌های اجتماعی افزایش پیدا می‌کند. در این شرایط، اگر قابلیت نمایش خودکار ویدیو بر روی این سایت‌ها فعال باشد، به محض گشت و گذار بر روی شبکه‌های اجتماعی، ویدیوهای به اشتراک گذاشته شده، پخش می‌شوند و حجم قابل توجهی از ترافیک اینترنت کاربر را خواسته یا ناخواسته مصرف می‌کنند.

خوشبختانه، سایت‌هایی مانند فیس‌بوک و توئیتر، در این مورد نیز کاربران خود را فراموش نکرده‌اند و با فراهم کردن امکان فعال نگه داشتن قابلیت نمایش ویدیو تنها بر روی شبکه‌ی وای‌فای، به مخاطبان اجازه می‌دهند تا در حجم مصرفی اینترنت سیم‌کارت دستگاه صرفه‌جویی کنند و از اینترنت سیم‌کارت خود تنها برای کارهای ضروری و با اهمیت استفاده کنند.

در حال حاضر این امکان برای مخاطبان نیز وجود دارد تا از طریق مراجعه به قسمت Setting و سرکشی به بخش Cellular، صفحه‌ی نمایش را به سمت پایین اسکرول کنند و میزان ترافیک مصرفی خود را در قسمت Use Cellular Data For مشاهده نمایند.

اگر با مراجعه به این قسمت از حجم ترافیک مصرف شده به دلیل فعالیت‌های اینترنتی خود بر روی شبکه‌های اجتماعی نگران شده‌اید، می‌توانید از راهنمای زیر برای صرفه‌جویی در مصرف اینترنت عرضه شده بر روی سیم‌کارت دستگاه خود کمک بگیرید.

راهنمای غیر فعال کردن قابلیت نمایش خودکار ویدیو بر روی فیس‌بوک هنگام استفاده از اینترنت سیم‌کارت؛

گام اول: اپلیکیشن فیس‌بوک را از روی صفحه‌ی خانه‌ی گوشی آیفون یا آیپد خود فعال کنید.

گام دوم: در پایین صفحه و بر روی نوار نمایش داده شده، گزینه‌ی More را لمس کنید.

گام سوم: در این قسمت، صفحه‌ی نمایش را به سمت پایین اسکرول کنید و به قسمت Setting وارد شوید.

1

گام چهارم: پس از ورود به قسمت Setting گزینه‌ی  Account Settings را بر روی منوی popup نمایش داده شده، انتخاب کنید.

2

گام پنجم: در این گام به دنبال گزینه‌ی Videos and Photos بگردید و این گزینه را لمس کنید.

3

گام ششم: در قسمت تنظیمات Videos and Photos به بخش Autoplay بروید.

4

 گام هفتم: در این مرحله، با دو گزینه‌ی مختلف به منظور مدیریت بهتر نحوه‌ی نمایش ویدیوهای به اشتراک گذاشته شده بر روی فیس‌بوک روبه‌رو خواهید شد. در این وضعیت اگر تصمیم دارید که تنها هنگامی که به اینترنت وای‌فای متصل هستید از قابلیت نمایش خودکار ویدیوها بهره‌مند شوید، می‌بایست گزینه‌ی On Wi-Fi Connections Only را انتخاب کنید و در صورتی که علاقه‌ی چندانی به ویدیوهای به اشتراک گذاشته شده توسط سایرین ندارید و تمایلی به تماشای آن‌ها ندارید، از طریق انتخاب گزینه‌ی Never Autoplay از نمایش خودکار ویدیوها بر روی فیس‌بوک در هر شرایطی جلوگیری کنید.

5

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

یک دیدگاه

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *