بازیها و برنامه های هفته اول شهریور

 pick2

هر هفته تیم ما برنامه های کاربردی مورد استفاده و خوب را در اختیار شما قرار می دهد.

 

Snood
 از آنجایی که تلویزیون اتاق من فقط ۳ کانال را می گرفت ، به سرگرمی های دیگری احتیاج داشتم. من snood را دانلود کردم (از زمان دانش آموز بودنم آنرا به یاد داشتم ). سه حالت بازی کوتاه ، مد داستانی و چند بازیکنه  دارد.این بازی انتخابهای مختلفی دارد و من را بسیار سرگرم می کند.

 

snood

 

لینک دانلود : http://www.applestan.com/download/17/

رمز فایل : www.applestan.com

 

 Dailyburn
من بسیار فراموشکارم. وقتی به باشگاه برای ورزش می روم نیاز به کمک برای یادآوری برنامه ورزشهایم دارم و هیچ وقت یادم نمی ماند که چه کاری باید انجام دهم.با این برنامه می توانم تغییرات وزنم را دنبال کنم و میزان کالری دریافتی را حساب کنم.dailyburn همچنین با dailyburn.com هماهنگ می شود. پس شما همیشه یک پشتیبان online از همه دیتا خود دارید. (رایگان)

 

dailyburn

 

 Tap Tap Revenge: Dave Matthews Band
Dave Matthew Band یک ورژن دیگر از بازی  tap tap revenge 2 است. این بازی مانند بازی Rockband در xbox می ماند. در این ورژن آهنگها همه برای گروه Dave Mathew می باشد. نمی توان تصور کرد که از بازی کردن با این بازی دست بکشیم.

 

taptap

 

لینک دانلود : http://www.applestan.com/download/18/

رمز فایل : www.applestan.com

 

 Hitchcock
یک خبر خوش برای فیلم سازان ! hitchoock اولین برنامه آی فون در نوع خودش است (یک برنامه ساختن storyboard). این برنامه از دوربین داخلی آی فون استفاده می کند تا عکسی را به عنوان پایه پیش زمینه بگیرد سپس شما حرکت دوربین و موضوع را اضافه می کنید. من بسیار شگفت زده شدم که استفاده از این برنامه این قدر راحت است.جالبی دیگر آن این است که شما می توانید به آن صدا نیز اضافه کنید و حتی storyboard خود را  در حرکت playback  کنید.حتی می توانید آن را به pdf تبدیل کنید.

 

hitchcock

 

پست مرتبطی وجود ندارد

نوشته شده توسط

از نویسندگان و مدیران اصلی وبلاگ اپلستان. اکانت توییتر: ngooran@

نوید در مجموع 411 مطلب نوشته است.

برچسب ها:

هنوز دیدگاهی وارد نشده است.

دیدگاه خود را بگذارید

نام : (ضروری)

پست الکترونیکی : (ضروری)

وبسایت :